devojka-navodnjavanje

NATURA ESTE PARTE DIN VIAȚA NOASTRĂ! CULTURILE SALE TREBUIE CRESCUTE CU ATENȚIE ȘI ÎNȚELEPCIUNE!

Pipelife - always part of your life

SISTEME DE CONDUCTE ȘI SOLUȚII PENTRU CREȘTEREA MAI SIGURĂ, MAI CURATĂ ȘI MAI EFICIENȚĂ A CULTURILOR

Agricultura este viață! Cultivarea legumelor și fructelor este esențială pentru existența noastră, așa că asigurarea condițiilor ideale pentru cultivarea lor este extrem de importantă. Principala provocare este de a face față perioadelor de secetă și de a culege beneficiile în perioadele cu precipitații prea mari. Pentru a face față acestor provocări, Pipelife oferă soluții inteligente de sisteme de irigare și drenaj pentru agricultură.

Agricultură

Descoperă sistemele de irigații Pipelife

kapljica-na-cvetu

Microirigare

Apa este un element necesar pentru creșterea si dezvoltarea culturilor. Pe baza datelor sol, climă, temperatură, cantitatea de apă necesară pentru o anumită culutră, Pipelife vă oferă cea mai buna soluție     

kapljica-na-cvetu

Irigare prin aspersie

Apa nu este necesară doar pentru plantele care sunt cultivate pentru hrană. Apa este necesară pentru câmpuri, gazoanele din parcuri, grădinile cu flori... Pipelife oferă soluții de sisteme pentru stropirea grădinii tale. 

Pipelife este parte din viața ta!

traktor-na-polju
traktor-na-polju

Comunități din întreaga lume se bazează pe Calitate, Fiabilitate și experiență atunci când aleg Pipelife

Experții internaționali în construcții, comunitățile din întreaga lume se bazează pe serviciile noastre, calitatea și cunoștințele aprofundate pentru soluții de conducte fiabile și de succes. Suntem mereu disponibili să oferim pentru a oferi expertiză locală pentru proiectele de construcții, având capacitatea de a analiza nevoile proiectului dintr-o perspectivă globală. Împreună că clienții și partenerii noștri, construim soluții inovatoare pentru un viitor sigur și durabil.

Pipelife Locations Map

Contactează un expert Pipelife

Laurentiu Mara

Irrigation Manager

+40 72 218 59 86

+40 364 401 686

Ionut Mocanu

Irrigation Manager

+40 729 066 524

+40 364 401 686

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp