Karriere Über uns

Munca face parte din viața noastră. Să ne unim forțele și să evoluăm împreună.

#career

Fiecare dintre cei peste 2.700 de oameni ai noștri au setul lor individual de competențe, know-how, experiențe și obiective personale. Și totuși, există ceva care ne leagă împreună. Un scop și o viziune comune pentru îmbunătățirea nivelului de trai pentru generațiile actuale și viitoare.

Credem că o companie poate fi la fel de bună ca oamenii săi. Numerele nu vorbesc sau alcătuiesc o companie. Oamenii fac. Acesta este motivul pentru care oferim un mediu de lucru stimulativ bazat pe colaborare și muncă în echipă, cu condiții sigure și respectuoase, astfel încât oamenii noștri să poată crește și prospera. Angajații noștri, partenerii și clienții noștri fac parte din familia Pipelife și împreună putem modela un viitor mai incluziv și mai durabil.


Lucrând la Pipelife

Nu am fi un producător internațional de vârf de soluții de conducte dacă nu ar fi pentru oamenii noștri. Să lucrezi la Pipelife înseamnă să lucrezi la o companie unică de producție, unde vezi materii prime prelucrate în soluții de conducte din plastic, care sunt apoi expediate peste tot în lume și utilizate pe o varietate de piețe. Aparținând grupului internațional Wienerberger, Pipelife oferă cele mai bune dintre ambele lumi: pe de o parte, dimensiunea și natura unei companii regionale și, pe de altă parte, profesionalismul și ambiția unei companii multinaționale. O organizație plană cu linii scurte, unde poți face diferența. 

Aveți un grad mare de putere decizională, tot la nivel executiv, în timp ce vă ocupați de probleme care se află la un nivel foarte profesional și aveți toate oportunitățile de a vă dezvolta. 

Fotografie rodiny pod střechou v pozadí cihelná zeď | Wienerberger

Lucreaza la Pipelife

Căutați noi provocări, o oportunitate să vă îmbunătățiți talentele într-un mediu de lucru în care exprimarea ideilor dvs. este apreciată? Descoperiți următoarele oportunități de carieră cu noi la Pipelifei:

  • Posturi deschise și vacante
  • Despre Wienerberger
  • Sfaturi pentru aplicare
  • Citește despre angajati
  • Descoperă echipa noastră de HR
People

Descoperă Pipelife in cele 27 de țări

Pipelife este prezent cu fabrici, filiale și birouri de vânzări în 24 de locații din Europa și SUA.

Răsfoiți prin locațiile noastre de mai jos și găsiți-vă noua carieră la noi

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Get in Touch

Vă rugăm să alegeți modalitatea preferată de a intra în contact cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp