SISTEMUL PRIN PICURARE OFERIT DE PIPELIFE ESTE PREFERAT PENTRU IRIGAREA CULTURII DE PORUMB

Amplasamentul culturii de porumb pentru care este realizat sistemul de irigații este situat în localitatea Fundulea, județul Călărași.

Suprafața pe care este însămânțată sola de porumb este de 25 hectare, faza 1 asigură irigarea a 5 hectare, urmând ca faza 2, realizată tot împreuna cu Pipelife, să asigure irigarea pentru încă 5 hectare.

Soluția și partea de proiectare a fost asigurată de către Pipelife, în conformitate cu datele primite de la beneficiar.

Sistemul pentru irigarea culturii de porumb este compus din filtru manual 2” cu baterii, furtun flexibil, robineți, linii picurare. Pomparea se va face cu o pompa atasata după tractor.

Plantarea este realizată pe rânduri, distanța între rânduri fiind de 70 de cm. Sursa de apă este asigurată dintr-un bazin de acumulare.

Datorită distanțelor lungi pe rând, Pipelife a oferit sistemul de irigare prin picurare cu bandă de picurare cu diametrul 22x8mm, picurătorii asigurând un debit de 1,6 l/h și sunt amplasați la o distanță de 30 centimetri între ei. Datorită modelului picurătorului, se elimină resturile imediat ce sunt detectate, nu doar la începutul și la sfârșitul ciclului de curățare, asigurând astfel o udare neîntreruptă. Banda a fost aleasă pentru utilizarea pe parcursul a 2 sezoane.

Close up of food corn on green field, sunny outdoor background

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp