Pipelife Wastewater Closed
Pipelife Wastewater Open

Sistemele de canalizare sunt parte din viata noastra.

Sisteme si soluții de canalizare

Un sistem ecologic, durabil și etanș la infiltratii si exfiltratii este crucial pentru un mediu sigur și comunități sănătoase. Ușor și rapid de instalat, soluțiile noastre pentru apă uzată și pluvială sunt ușor de instalat, au o durată de viață de minim 100 ani și generează costuri mici în perioada de exploatare.

Pentru a vă îndeplini cerințele specifice proiectului, alegeți dintr-o varietate de sisteme de conducte gravitaționale sau sub presiune pentru refulare din PP, PVC sau PE, cu perete lis sau structurat, în toate clasele de rigiditate standardizate. În funcție de soluția adoptată, sistemul de canalizare  include și alte produse specifice, de exemplu cămine de vizitare, de inspecție/racord, guri de scurgere tip PRO Pipelife. 

Soluțiile noastre inteligente ajută la anticiparea nevoilor viitoare și la reducerea probabilității de deversare și contaminare datorită colectării și monitorizării fiabile a datelor. Monitorizarea oferă persoanelor responsabile control deplin, mai multă flexibilitate și cel mai important, posibilitatea de a acționa la timp.

Oricare ar fi proiectul dvs. de apă uzată sau pluvială, fiți siguri că noi, la Pipelife, vă vom însoți de la găsirea soluției ideale, prin planificare și proiectare, până la instalare.

Canalizare

PLK_Pipelife--Studnie-małe

Camine Pro

Cămine PRO din polipropilenă - de inspecție, de racord și de vizitare

Pragma

Soluții de canalizare din polipropilenă

oilbox

Separatoare de hidorcarburi

Soluții de separare a hidrocarburilor pentru preepurarea apelor pluviale

Stormbox System

Stormbox

Sistemul de retentie-infiltrare STORMBOX II este elementul cheie al Sistemului de management al apelor pluviale „RAINEO”. Față de sistemul anterior se caracterizează printr-o serie de îmbunătățiri ale formei elementelor proiectării și implementării sistemului.

profos

Statii de pompare

Statii de pompare ape uzate echipate cu sisteme de pompare submersibile

Vákuumos esővíz elvezető rendszerünk, amely a pontos és bonyolult hidraulikai méretezéssel és a hegesztett, légtömör kötésekkel képes elvezetni a csapadékot

Scurgere Vacummatică

Drenarea vacuumatică a apelor meteorice și reziduale de pe acoperișuri

Comunități din întreaga lume se bazează pe Calitate, Fiabilitate și experiență atunci când aleg Pipelife

Experții internaționali în construcții, comunitățile din întreaga lume se bazează pe serviciile noastre, calitatea și cunoștințele aprofundate pentru soluții de conducte fiabile și de succes. Suntem mereu disponibili să oferim pentru a oferi expertiză locală pentru proiectele de construcții, având capacitatea de a analiza nevoile proiectului dintr-o perspectivă globală. Împreună că clienții și partenerii noștri, construim soluții inovatoare pentru un viitor sigur și durabil.

Pipelife Locations Map

Intreaga gama de produse si servicii de infrastructura

Wastewater

Cămine de canalizare

Drainage

Drenaj

Gas

Distribuția gazului

Frost Insulated

Stații de pompare


Contacteaza-ne

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp