Pipelife Partnership

Colaborarea face parte din viața noastră. Să ne unim forțele pentru rezultate mai bune.

#collaboration

Fiecare dintre noi este diferit în a avea propriul nostru set de puncte forte. Unindu-ne cunoștințele, abilitățile, experiențele și creativitatea, suntem capabili să obținem mult mai mult împreună, decât am putea vreodată singuri.

Lucrând spre obiective comune împărtășim un singur scop: ne dorim un mediu mai sănătos, să ne îmbunătățim confortul de viață și să ne protejăm bunăstarea pentru acum și pentru generațiile viitoare. Prin urmare, să colaborăm și să evoluăm împreună, transformând scopul în performanță și obiectivele în realizări.

Lucrând ca o echipă putem obține mai mult și putem construi încredere.

 

 • Klári Bocskai, General Manager, Romania
 •  

   

  Prin munca în echipă și colaborarea cu colegii, clienții și partenerii noștri, suntem capabili să combinăm proiecte unice, experiențe și creativitate, pentru a forma idei inovatoare care contribuie activ la un mediu mai sigur și mai sănătos.


  Lucrând împreună și către aceleași obiective, putem obține rezultate mai bune și putem îmbunătăți experiențele pentru toți.

  Pipe Image

  Ne adaptăm soluțiile în funcție de nevoile clienților noștri, de aceea colaborăm mult cu clienții noștri

  Pipe Image

  Vizualizați proiectele noastre comune

  Suntem parteneri cu tehnologie și institute de cercetare, contractori, planificatori, universități și municipalități pentru a găsi noi soluții la provocările actuale. Doar împărtășind și combinând cunoștințele noastre cu ceilalți, putem modela un viitor mai incluziv și mai durabil.

  Sistem de canalizare pentru satul din Olanda

  În prezent, se construiește un sat complet nou între orașele Vianen și Hagestein din Olanda, numit Hoef și Haag. Pipelife colaborează cu angrosiștii, contractanții și furnizorii proiectului pentru a furniza materialele pentru întregul sistem de canalizare.

  PIP_NLE_Sewage_Project_HoefenHaag

  Salvarea peștilor pe cale de dispariție în Finlanda

  Ca parte a inițiativei K-Fishways la nivel național pentru conservarea peștilor migratori pe cale de dispariție, Pipelife a furnizat o soluție pentru a permite peștilor migratori să înoate în amonte până la terenurile de reproducere ale acestora prin intermediul unui canal dezvoltat de noi.

  Brown Trout

  Transportul Hidrogenului

  Împreună cu Groningen Seaports, SoluForce de la Pipelife a dezvoltat un sistem de țevi compozite flexibile pentru aplicații cu hidrogen de până la 42 de bari. Unic în lumea transportului de hidrogen și o premieră globală. Această etapă semnificativă are un impact major asupra fezabilității hidrogenului (verde) și este un nou pas către un mix energetic durabil.

  Groningen Seaports SoluForce usage only

  Contactează-ne acum!

  Vă rugăm să alegeți modalitatea preferată de a intra în contact cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

  Te sunăm noi!

  Call back service
  We will get in touch with you by phone
  E-Mail service
  We will get in touch with you by e-mail

  Descarcă

  Găseste aici toate cataloagele Pipelife

  Descărcări
  Ai găsit ceea ce căutai?

  Contacteaza-ne!

  Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

  Te sunăm noi!

  Contact
  Vă sunam noi!
  Contact
  Vă contactăm în cel mai scurt timp