Image picture

Viitorul face parte din viața noastră. Să-l pregătim și să-l modelăm acum.

#future

Nu ne vom așeza și vom aștepta ca viitorul să se întâmple. Schimbările climatice, poluarea, urbanizarea, o societate mai rapidă ca oricând în schimbare și bazată pe date, noile tehnologii etc. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele cheie ale timpului nostru.


Le vedem ca pe un apel pentru a lua viitorul în mâinile noastre. Avem cunoștințele, creativitatea, partenerii și impulsul de a anticipa nevoile viitoare și de a ne adapta rapid la imprevizibil.

Lucrând ca o echipă putem obține mai mult și putem construi încredere.

 

 • Klári Bocskai, Commercial Manager Romania
 •  

  Prin munca în echipă și colaborarea cu colegii, clienții și partenerii noștri, suntem capabili să combinăm proiecte unice, experiențe și creativitate, pentru a forma idei inovatoare care contribuie activ la un mediu mai sigur și mai sănătos.

   

   


  Inovare

  Inovația nu înseamnă neapărat să fie întotdeauna pe primul loc, ci și să îmbunătățim lucrurile. Divizia noastră de cercetare și dezvoltare are un obiectiv foarte clar: să conteste continuu inovația și să anticipăm nevoile viitoare cu soluții durabile.

  „idei de aprovizionare, provocarea provocatorilor". Am lansat „Idei și multe altele” în 2009, pentru angajații Pipelife pentru a-și flexa mușchii creativi și a solicita soluții inovatoare pentru procesele de producție, deșeuri, reciclare și dezvoltări de mediu.

  People


  Contactează-ne acum!

  Vă rugăm să alegeți modalitatea preferată de a intra în contact cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

  Te sunăm noi!

  Call back service
  We will get in touch with you by phone
  E-Mail service
  We will get in touch with you by e-mail

  Descarcă

  Găseste aici toate cataloagele Pipelife

  Descărcări
  Ai găsit ceea ce căutai?

  Contacteaza-ne!

  Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

  Te sunăm noi!

  Contact
  Vă sunam noi!
  Contact
  Vă contactăm în cel mai scurt timp