Pipelife Cooling Open
Pipelife Cooling Closed Full

Anotimpurile fac parte din viața noastră. Oferă confort pe tot parcursul anului.

Sisteme de încalzire și răcire

Este posibil să nu fie posibil să controlăm condițiile meteorologice, cu toate acestea putem controla temperatura în interior și efectele vremii reci în aer liber. Cu gama noastră completă de sisteme de încălzire și răcire, beneficiați de instalații flexibile, rapide și de calitate, care asigură condițiile interioare ale caselor, birourilor și facilităților la scară largă să vă simțiți confortabil în orice moment, în timp ce suprafețele exterioare rămân fără zăpadă și gheață.

 • Mizați-vă pe aceeași calitate ridicată pe tot parcursul proiectului cu soluții de ghișeu unic pentru toate aparatele de interior și de exterior 
 • Sporiți atributele economice și ecologice ale clădirilor datorită compatibilității cu surse de căldură durabile 
 • Experți la îndemână la fiecare pas în calea serviciilor și a sfaturilor locale
Product

AVANTAJE

 • Conductele multistrat prezintă următoarele avantaje:
 • eliminarea fenomenului de coroziune;
 • protecţie la difuzia oxigenului;
 • greutate redusă;
 • coeficient mic de dilatare;
 • flexibilitate;
 • suprafaţă interioară netedă;
 • secţiune de curgere mărită;
 • tehnici de îmbinare simple şi rapide;
 • instalare uşoară;
 • cost minim de întreţinere (defecţiuni rare);
 • utilizare până la max. 95ºC.
Catalogue

Procesul de fabricatie 

Conductele multistrat se produc prin coextrudarea PEID pe folie de aluminiu, simultan cu introducerea agentului de reticulare pentru transformarea PEID în PEX-b. Folia de aluminiu este transformată în tub, iar în zona de contact este sudată prin metoda cap-la-cap sub protecție de gaz inert.

Wastewater

APLICAŢII

Conductele multistrat sunt utilizate pentru execuţia instalaţiilor interioare de apă rece, apă caldă şi încălzire.

Clădiri

Produse

De zeci de ani am fabricat soluții de conducte de piață pentru a furniza instalații de calitate și durabile pentru instalații sanitare, electrice și sanitare în interiorul și în jurul clădirilor.

Stormwater

Managementul apelor pluviale

Sistemul Raineo este destinat captării surplusului de ape pluviale prezente în zona lui de amplasare. În funcție de natura terenului și de soluția aleasă, se poate opta pentru infiltrarea apei curate stocate înapoi în sol sau pentru utilizarea acesteia ca apă tehnologică sau pentru irigații.

Hot Cold

Încălzire și Răcire

Sisteme complete pentru încălzire și răcire: de la conexiuni de radiator de ultimă generație prin încălzire și răcire a suprafeței, până la soluții de energie alternativă.

Noise Sensitive

Master 3

Conductele multistrat fonoabsorbante din polipropilenă sunt destinate evacuării apelor uzate menajere și pluviale din interiorul clădirilor.

Tehnologie de construcție de ultimă generație pentru sediul central

Noul sediu Wienerberg din Viena combină tehnologia de construcție de ultimă generație, durabilitatea și designul. Fațada roșie este izbitoare din punct de vedere arhitectural, totuși interiorul găzduiește o gamă largă de tehnologii de la Wienerberger Group și sisteme de conducte de la Pipelife de la sistemele de servicii tehnice până la instalații electrice până la irigații.

Wienerberger Haus

Lucrăm spre un viitor mai durabil

Ca membru activ al Asociației Europene a Țevilor și Fitingurilor din Plastic (TEPPFA), dorim să creștem conștientizarea valorii pe care o oferă sistemele de țevi din plastic pentru un viitor durabil. Pentru a oferi mai multă transparență în ceea ce privește impactul asupra mediului al sistemelor de țevi din plastic asupra mediului nostru, am emis un instrument EPD (Environmental Product Declaration) pentru iPad, pe care îl puteți găsi în magazinul de aplicații Apple sau îl puteți descărca direct de pe pagina noastră web.

Image picture

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp