Pipelife Cooling Open
Pipelife Cooling Closed Full

Anotimpurile fac parte din viața noastră. Oferim confort pe tot parcursul anului.

Sisteme de încălzire și răcire

Chiar dacă nu controlăm condițile meteorologice, putem controla temperatura din interiorul clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Sistemul nostru de încălzire și răcire oferă un confort termic sporit în comparație cu sistemele clasice. 

  • Beneficiați de o calitate ridicată pe tot parcursul proiectării, execuției și exploatării.
Product

AVANTAJE

  • Confort termic sporit;
  • Economie de energie termică (temperatura medie a agentului termic este mai mică); 
  • Dispersia uniformă a căldurii în încăpere;
  • Posibilitatea controlării de la distanță a temperaturii. 
Catalogue

Procesul de fabricație 

Sistemul se compune din conducte multistrat din PEX/AL/PEX și PE-RT/AL/PE-RT, partea de comandă - distribuție și partea de obținere a agentului termic. 

Wastewater

APLICAŢII

Sistemul de încălzire și răcire are aplicații în domeniul rezidențial și nerezidențial.

Clădiri

Produse

De zeci de ani am fabricat soluții de conducte de piață pentru a furniza instalații de calitate și durabile pentru instalații sanitare, electrice și sanitare în interiorul și în jurul clădirilor.

Stormwater

Managementul apelor pluviale

Sistemul Raineo este destinat captării surplusului de ape pluviale prezente în zona lui de amplasare. În funcție de natura terenului și de soluția aleasă, se poate opta pentru infiltrarea apei curate stocate înapoi în sol sau pentru utilizarea acesteia ca apă tehnologică sau pentru irigații.

Hot Cold

Încălzire și Răcire

Sisteme complete pentru încălzire și răcire: de la conexiuni de radiator de ultimă generație prin încălzire și răcire a suprafeței, până la soluții de energie alternativă.

Noise Sensitive

Master 3

Conductele multistrat fonoabsorbante din polipropilenă sunt destinate evacuării apelor uzate menajere și pluviale din interiorul clădirilor.

Tehnologie de construcție de ultimă generație pentru sediul central

Noul sediu Wienerberg din Viena combină tehnologia de construcție de ultimă generație, durabilitatea și designul. Fațada roșie este izbitoare din punct de vedere arhitectural, totuși interiorul găzduiește o gamă largă de tehnologii de la Wienerberger Group și sisteme de conducte de la Pipelife de la sistemele de servicii tehnice până la instalații electrice până la irigații.

Wienerberger Haus

Lucrăm spre un viitor mai durabil

Ca membru activ al Asociației Europene a Țevilor și Fitingurilor din Plastic (TEPPFA), dorim să creștem conștientizarea valorii pe care o oferă sistemele de țevi din plastic pentru un viitor durabil. Pentru a oferi mai multă transparență în ceea ce privește impactul asupra mediului al sistemelor de țevi din plastic asupra mediului nostru, am emis un instrument EPD (Environmental Product Declaration) pentru iPad, pe care îl puteți găsi în magazinul de aplicații Apple sau îl puteți descărca direct de pe pagina noastră web.

Image picture

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp