Ascultă și experimentează diferența

Decoperă MASTER 3 PLUS

SISTEM FONOABSORBANT PENTRU CANALIZARE INTERIOARĂ

Sistemul Pipelife Master3Plus reduce eficient turbulențele și zgomotul produs de descărcarea lichidelor în coloanele principale și echipază clădirile cu un sistem de evacuare a apei foarte silențios, care asigură o calitate superioară a vieții. Această soluție de ultimă generație pentru canalizarea gravitațională reduce zgomotul transmis având o gamă completă de țevi, fitinguri și accesorii de amortizare a sunetului.

Institutul Fraunhofer din Germania a certificat Master3Plus drept unul dintre cele mai silențioase sisteme din Europa. Soluția noastră reduce zgomotul produs sub 10 decibeli pentru a îmbunătăți acustica și calitatea vieții clădirii dumneavoastră.

Domenii de utilizare

 • Sisteme de canalizare gravitațională rezitențiale și industriale
 • Laterale clădirii subterane de racordare la sistemele de canalizare rutieră (≥ 75 DN/OD)
 • Sisteme de ventilație
 • Sisteme centrale de aspirare
 • Aplicații în conformitate cu EN 1451-1

 

 

Overview of Master3Plus products standing together

Conductele MASTER 3 PLUS

Performanța hidraulică optimă datorită stratului interior neted reduce turbulențele și zgomotul. Un strat mijlociu robust conferă țevii o rigiditate ridicată, iar stratul exterior rezistent la impact asigură o manipulare sigură la fața locului - chiar și la temperaturi sub 0*C. Structura multistrat a lui Master3Plus asigură o izolare fonică excelentă, în timp ce materiile prime de înaltă calitate asigură o durată lungă de viață cu întreținere minimă

Black Maste3Plus Acoustic Soil & Waste Pipe System Fittings Swept

Fitingurile MAster 3 PLUS

Cele peste 200 de fitinguri asigură implementarea ușoară și eficientă a aproape oricărei configurații. Master3Plus permite asamblarea rapidă și sigură datorită garniturilor cu inel de rigidizare, oferind în același timp o etanșeitate superioară.

Accesorii

Accesoriile Master3Plus, cum ar fi clema acustică, sunt special concepute pentru a amortiza vibrațiile și pentru a limita transmiterea acestora către pereți și tavane

În timp ce o bună izolație a conductelor minimizează transmiterea zgomotului într-un spațiu, sunt necesare conexiuni de amortizare a sunetului la clădire pentru a opri progresul sunetului transmis de structură, pe măsură ce acesta se transferă prin structurile clădirii în spațiile adiacente.

Sub 10 decibeli

experimentează diferența

Master3Plus este conceput pentru a răspunde provocărilor de astăzi în domeniul construcților și a locuințelor în ceea ce privește calitatea, izolarea fonică, ușurința de instalare și durata de viață. Trei straturi de țevi funcționale, materii prime de calitate superioară și un design bine gândit de produs oferă beneficii tangibile pentru designeri, investitori, instalatori și locuitori deopotrivă.

Lider de piață în producerea soluților fono-absorbante

Izolație fonică excelentă datorită materiilor prime de înaltă calitate și designului de amortizare a sunetului în întregul sistem.

Rigiditate crescută și durabilitate

Produsele Master3Plus se laudă cu rezistență ridicată la impact datorită materiilor prime de calitate premium și asigură o manipulare sigură la fața locului chiar și la temperaturi sub 0*C.

Gamă largă de produse

Gama noastră largă de fitinguri și accesorii oferă libertate de proiectare și permit implementarea practic oricărei configurații.

50 de ani de viață

Materiile prime de calitate și fitingurile etanșe fiabile asigură o durată de viață de peste 50 de ani cu întreținere minimă.

Instalare ușoară

Un profil de garnitură special conceput facilitează considerabil asamblarea, iar modelele cu mufă permit o instalare rapidă și eficientă. Marcajele pentru adâncimea de inserție și nervurile de întărire ajută la alinierea corectă.

Design optimizat

Stratul interior neted al țevii și fitingurile optimizate hidraulic au fost proiectate pentru a fluidiza fluxul de apă și pentru a reduce turbulențele.

BIM MEETS MASTER 3+

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Facilisis mauris sit amet massa vitae tortor. Elit at imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Risus sed vulputate odio ut enim blandit. Nunc aliquet bibendum enim facilisis gravida neque convallis a. Venenatis tellus in metus vulputate eu scelerisque. Netus et malesuada fames ac turpis. Lobortis feugiat vivamus at augue. Ut porttitor leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl. 

Intrebari frecvente

Sistemele pentru canalizare interioară fonoabsorbante, reduc zgomotul cauzat de curgerea apei din băi, toalete și alte instalații. Zgomotul de la spălarea unei toalete sau a unei băi poate fi puternic și perturbator; sistemele pentru canalizare fonoabsorbante abordează acest lucru printr-o combinație de izolație și atenuare a sunetului transmis prin aer și structura.

Master3Plus abordează zgomotul din sistem în două moduri: sunetul transmis prin aer și sunetul transmis prin structură.

Zgomotul aerian este izolat prin pereți special conceputi pentru conducte. Structura multistrat și materiile prime de înaltă calitate reduc drastic sunetul care poate scăpa.

Sunetul transmis de structură este cauzat de vibrațiile care reverberează prin țevi și structurile atașate acestora. Acest lucru necesită fitinguri de amortizare a sunetului, cleme și puncte de conectare concepute pentru a suprima vibrațiile.

Potrivit Institutului Fraunhofer din Germania, Master3Plus este unul dintre cele mai silențioase sisteme de sol și deșeuri din Europa. Depășește cerințele VDI 4100 prin limitarea sunetelor din sol și deșeuri sub 10 decibeli. Aceasta înseamnă că utilizatorii dintr-o cameră alăturată ar percepe un debit de apă de patru litri pe secundă (de exemplu, o spălare a toaletei) la fel de liniștit ca cineva care respiră.

Procesul de instalare Master3Plus este sigur și ușor. Marcajele pentru adâncimea de inserare și nervurile de întărire vă ajută să vedeți când fitingurile sunt orientate corect, iar conexiunile sunt sigure. Profilele de garnitură proiectate special permit asamblarea rapidă cu un efort relativ mic, iar designul robust asigură rezistență ridicată la impact pentru o manipulare fără griji la fața locului. Inelul de etanșare Master3Plus este proiectat astfel încât să poată fi îndepărtat și reintrodus fără a fi nevoie să marcați în ce direcție - ambele direcții sunt corecte și vor rămâne strânse.

Atunci când alegeți un sistem fonoabsorbant, vă recomandăm insistent să luați în considerare proprietățile de absorbție fonică ale întregului sistem de conducte, inclusiv designul hidraulic și barierele fonice.

Sunetul este produs prin vibrații care se deplasează în aer sau prin materiale. În acustica clădirilor, acestea sunt denumite sunete transmise de aer și de structură. În timp ce o bună izolație a conductelor minimizează transmiterea zgomotului într-un spațiu, progresia sunetului transmis de structură este mai greu de controlat, deoarece este transferat prin pereți și structurile clădirii în spațiile adiacente.

Master3Plus atenuează cu succes atât zgomotul transmis de aer, cât și cel de structură și se califică drept unul dintre cele mai silențioase sisteme de conducte de sol și deșeuri de pe piața europeană.

Master3Plus este disponibil la prețuri competitive în toată Europa. Este o soluție atotcuprinzătoare, adaptată cerințelor personalizate ale clădirii dumneavoastră, iar prețul variază în consecință. Vă rugăm să luați legătura cu partenerul local Pipelife pentru o ofertă detaliată.

Elementele Sistemului Master3Plus pot fi cumpărate direct de la partenerul local Pipelife. Suntem prezenți în peste 20 de țări europene, toate acestea fiind bucuroși să răspundă la orice întrebări despre cumpărături. Contactează acum Pipelife Romania!

Sistemul Master3Plus este fabricat din materii prime de înaltă calitate și fabricate cu tehnologie de ultimă oră, pentru a se asigura că durează cel puțin 50 de ani cu întreținere minimă.

Master3Plus poate fi instalat în toate sistemele casnice și industriale. Pentru aplicații de clădire și drenaj cu un diametru de 75 DN/OD și peste, a fost, de asemenea, aprobat pentru utilizare în lateralele clădirilor subterane care se racordează la sistemele de canalizare rutieră. În plus, Master3Plus este potrivit și pentru sistemele de ventilație, sistemele de aspirare centrală și alte aplicații în conformitate cu EN 1451-1.

Master3Plus are rezistență ridicată la impact, temperatură, chimicale și foc:

 • Rezistența sporită la impact a Master3Plus se datorează materiilor prime de înaltă calitate și unei structuri robuste, multistrat. Sistemele pot fi instalate confortabil la temperaturi sub 0*C și au fost testate conform standardelor EN 1451 la -10 °C
 • Sistemul poate suporta o sarcină de temperatură maximă de 95 °C și o sarcină continuă de 60 °C
 • Master3Plus poate rezista la soluții puternice acide și alcaline, variind de la pH 2 la pH 12
 • Conform DIN 4102, Master3Plus are clasificarea B2 „inflamabilitate normală” și a fost testat pentru reacția sa la foc, fum și picături de flăcări în conformitate cu EN 13501

Creați un viitor sustenabil

DESCĂRCĂRI

Poate te interesează și...

fatbox

Separatoare de grăsimi

Soluții pentru separarea grăsimilor vegetale și animale din apele uzate

Vákuumos esővíz elvezető rendszerünk, amely a pontos és bonyolult hidraulikai méretezéssel és a hegesztett, légtömör kötésekkel képes elvezetni a csapadékot

Drenarea vacuumatică a acoperișurilor

Drenarea vacuumatică a apelor meteorice și reziduale de pe acoperișuri

Pragma

Solutii de canalizare din polipropilena

PEX PE-RT

Încălzire și Răcire

Sisteme complete pentru încălzire și răcire prin suprafețe

Wzmocnienia pionowe oraz system otworów pozwalają na kontrolę wnętrza przy pomocy kamery inspekcyjnej

Stormbox

Sistemul de retentie-infiltrare STORMBOX II este elementul cheie al Sistemului de management al apelor pluviale „RAINEO”. Față de sistemul anterior se caracterizează printr-o serie de îmbunătățiri ale formei elementelor proiectării și implementării sistemului.

Baner-studenie-PL

Cămine de canalizare PRO

Cămine PRO din polipropilenă - de inspecție, de racord și de vizitare

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp