Smiley with our happy team of Aseri plant

Faceți parte din viața noastră. Beneficiați de prezența noastră locală și de acoperirea globală.

#local

Cu o prezență în 27 de țări din Europa, putem să rămânem aproape de dvs. În acest fel, putem înțelege mai bine nevoile dvs. și specificațiile țării dvs., astfel încât proiectele să poată fi echipate eficient, fiabil și cu cea mai mică amprentă de carbon posibilă.

Îți deservim cerințele la nivel local, împărtășind în același timp cele mai bune practici din întreaga lume. Aveți un specialist Pipelife de încredere care să vă însoțească în cadrul proiectului dvs., beneficiați de expertiza noastră globală și de zeci de ani de experiență.


Pipelife: Partenerul tău local

Cu locații în 27 de țări, aveți acces la un grup de experți globali gata să vă răspundă nevoilor locale. Prezența noastră în țara dvs. nu înseamnă doar să aveți un reprezentant de vânzări acolo. Oriunde vă aflați, echipele noastre de experți sunt la îndemână pentru a vă oferi îndrumări pe parcursul proiectelor dvs., de la începuturi și proiectare, până la instalare și asistență după îngrijire.

Combinând expertiza noastră globală cu cunoștințele de la sol din rețeaua noastră de profesioniști, echipăm proiectele dvs. cu standarde de calitate naționale și internaționale și soluții adaptate pentru a se potrivi cerințelor pieței dvs.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

transport mai scurt: timp de livrare mai rapid și emisii mai mici

"Vom alege întotdeauna cele mai ecologice mijloace de transport. Cu instalațiile din întreaga Europă, sunt șanse să nu parcurgă un drum lung." Acest lucru are ca rezultat: livrări mai rapide, o eficiență mai bună și emisii de carbon mai mici. Alegeți soluții locale și mai durabile pentru afacerea dvs.

Covers and Grates

Contactează-ne acum!

Vă rugăm să alegeți modalitatea preferată de a intra în contact cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp