2206HR_Water-Saving-Irrigation-Solutions

SISTEME DE IRIGARE SUSTENABILE PENTRU ECONOMISIREA APEI SI ASIGURAREA RECOLTEI

Contactează-ne acum!

Schimbările meteorologice, din ce în ce mai nesigure, reprezintă o provocare în plus pentru fermierii secolului XXI. Perioadele uscate sunt din ce în ce mai lungi, precipitațiile sunt tot mai rare iar distribuirea lor tot mai neuniformă în timpul perioadei de vegetaţiei. Pentru a proteja recoltele și pentru a asigura o recoltă de calitate, din ce în ce mai mulți fermieri aleg să investească în sisteme de irigare, chiar și în zonele care anterior nu au cerut unde în trecut nu era nevoie. O fermă de familie în Slavonia, Croația, a ales sa investească într-o irigare modernă, care economisește apă pentru livada lor de 44 de hectare și Pipelife este mândră că a susținut acest proiect de la proiectare până la instalare sfârșitul instalării.

 

TRADIȚIILE ȘI MODERNIZAREA CONVIEȚUIESC ÎMPREUNĂ

 

Familia Kolić, care locuiește în Slavonia, regiunea Jarmina, se mândrește cu o lungă istorie în pomicultură încă din 1993. La acea vreme, familia deținea mai multe livezi mici și își vindeau recolta direct din plantație. Astăzi, cu 78 hectare de livada de meri, Miroslav Kolić deține una dintre cele mai mari livezi croate , iar scopul lui este să se extindă la 100 hectare în viitor.

Cele mai comune soiuri de mere cultivate în ferma Kolić sunt Royal Gala, Idared și Golden Delicious.

Deoarece în plantație sunt cultivate diferite soiuri de mere, perioada de vegetație este lungă. Din punct de vedere istoric, regiunea Slavonia a avut precipitații suficiente. în anii anteriori cCu toate acestea, în ultimii ani, modelele meteorologice au devenit din ce în ce mai imprevizibile în ultimii ani. În plus, perioadele de precipitații nu sunt distribuite uniform pe toată perioada de vegetație iar acest lucru poate afecta negativ recolta. Datorită acestor motive, familia Kolić a decis să investească într-un sistem de modern irigare pentru una dintre cele mai mari livezi ale lor.

2206HR_Water-Saving-Irrigation-Solutions

TRADIȚIILE ȘI MODERNIZAREA CONVIEȚUIESC ÎMPREUNĂ

 

Suprafața totală de irigare la ferma Kolić depășește 44 hectare.

Livada de aici a fost plantată în mai multe faze și este încă în curs de extindere. Datorită faptului că nu a fost înființată cu sistem de irigare , Pipelife a oferit o soluție complete, bazată pe o serie de cerințe și specificații ale clientului. Proiectul a început la sfârșitul lunii martie prin instalarea liniei  principale, formată dintr-un total de 4350 de metri de conducte HDPE cu un diametreu de la DN 32 la DN 110.

Ulterior, s-au instalatrea a peste 100.000 de metri de conductă de picurare 20mm PC (presiune compensată), asigurând care asigură un debit constant de 1,25 l/h pe picurător. Pentru a avea un control maxim asupra operațiunii sistemului, eliminând erorile umane în procesul de irigare și asigurândarea controlului de la distanță prin intermediul aplicației din telefonul mobil unui telefon mobil din aplicație, sistemul a fost echipat cu cea mai modernă unitate de control GSI-PRO.

 

IRIGAREA PRIN PICURARE: ECONOMISIREA APEI ȘI A CHELTUIELILOR

 

Irigarea prin picurare este considerată una dintre cele mai eficiente metode de economisire a apei și a nutrienților în agricultură. Studiile arată că, pentru fructe și legume, irigarea prin picurare poate economisiți între 17-43% din volumul de apă în comparație cu alte metode. Apa este dispersată numai în zona rădăcinii plantei și nu vor există pierderi suplimentare datorită evapotranspirației. Alegând irigarea prin picurare cu unul dintre cele mai moderne sisteme de monitorizare și control disponibil, se poate doza foarte precis apa, reducând în același timp forța de muncă și creând mai multă flexibilitate pentru fermier.

Pe parcursul Prin intermediul aplicației, este posibilă ajustarea cantitatea exactă cantității exacte de apă și/sau durata de irigare, prin care sistemul însuși permite sistemul permițând deschiderea și închiderea valvelor.

 

SERVICIUL 360 DE GRADE PENTRU FERMIERI

 

Familia Kolić a ales produsele și serviciile Pipelife deoarece i-a fost asigurată o soluție completă de irigare împreună cu suportul tehnic complet de la un singur furnizor. Toate elementele sistemului, inclusiv pompă, echipamente de filtrare, fertirigare și automatizare de la conductele principale, secundare și liniile laterale, au fost livrate clientului de către Pipelife la începutul instalării. Acesta a fost un avantaj crucial, deoarece nu a fost pierdut timp gestionând și așteptând livrări suplimentare sau căutarea unor piese sau componente specifice.

 

 

Orchard garden in Croatia

Contactează un expert Pipelife

*  câmpuri obligatorii

Datele dumneavoastră vor fi tratate ca fiind confidențiale. Consimțământul dumneavoastră poate fi retras în orice moment, trimițând un e-mail la office@pipelife.ro. Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră înainte de retragerea consimțământului dumneavoastră rămâne neafectată. Pentru toate detaliile privind stocarea, prelucrarea și ștergerea datelor, precum și drepturile dumneavoastră cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp