Image picture

Durabilitatea face parte din viața noastră. Să oferim o viață sigură și fără griji.

#caring

Viitorul este în mâinile noastre. Credem cu tărie că este responsabilitatea noastră să protejăm și să îmbunătățim sistemele economice, de mediu și sociale ale lumii noastre, să asigurăm o viață sigură, sănătoasă și fără griji pentru generațiile actuale, precum și pentru cele viitoare.

În fiecare an, sporim raportul de materiale plastice reciclate în producție, asigurând în același timp calitatea înaltă a produselor pe care se bazează clienții noștri.

Pipe Image

#caring

Inițiativele noastre

Our self-imposed environmental goals

Pe lângă contribuția noastră activă la obiectivele de dezvoltare durabilă ale Națiunilor Unite, ne-am stabilit și propriile obiective de mediu. „Foaia de parcurs pentru durabilitate 2015-2020” reprezintă un angajament autoimpus de a reduce continuu consumul de apă, energie și electricitate, precum și emisiile de CO2, crescând în același timp materialele reciclate din producția noastră.

Image picture

Mai mult de 100 de ani

Unul dintre aspectele luate în considerare în evaluarea ciclului de viață este durata de viață, care se referă la durata de timp în care un produs poate rămâne efectiv în funcțiune. Sistemele noastre de conducte de presiune PE pentru gaz, apă potabilă și aplicații marine pot dura până la 100 de ani sau mai mult.

Protejarea pământului de deșeurile de plastic

Există o preocupare din ce în ce mai mare a publicului cu privire la materialele plastice care intră în mediu. Majoritatea plasticului găsit provine din sticle și ambalaje aruncate neglijent, dar unele sunt pelete de rășină din industria prelucrătoare.

Pentru a opri plasticul să nu ne polueze mediul, Plastics Europe a creat inițiativa Zero Pellet Loss. În 2015, această inițiativă a fost unită cu programul global Operation Clean Sweep®. Unele dintre site-urile noastre de producție dispun deja de aceste ecrane. Cu toate acestea, TOATE companiile Pipelife s-au angajat să instaleze filtre în cursul anului 2020.

Close-up of plastic polymer granules. polymer plastic. compound polymer.
plastic beads isolated on white background.

Măsurarea sustenabilității produsului


Pentru a oferi mai multă transparență în ceea ce privește amprenta de mediu a sistemelor de țevi din plastic asupra mediului nostru, mai ales în comparație cu alte materiale de conducte, am emis un instrument de calcul al Declarației Produsului de Mediu (EPD), disponibil ca aplicație iOS pentru iPad.

Pipelife App Icon

Durabilitatea produselor noastre

Protejarea oamenilor și a mediului este o parte importantă a strategiei noastre de afaceri și a procesului de producție. Vizualizați declarațiile noastre de produs de mediu (EPD) și explorați angajamentele, obiectivele și realizările noastre durabile.

Image picture

Contactează-ne acum!

Vă rugăm să alegeți modalitatea preferată de a intra în contact cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp