Aqualine
People

Clădirile fac parte din viața noastră. Putem să le facem sigure și confortabile pentru acum și pentru viitor.

Sisteme de conducte și soluții pentru clădiri mai sigure și mai confortabile

Clădirile găzduiesc o rețea complexă de sisteme de conducte ascunse, dar vitale, dar care asigură nevoile noastre și ne oferă medii confortabile, igienice și sigure pentru a lucra și a locui.

În calitate de experți internaționali de frunte în țevi, misiunea noastră continuă la Pipelife este să vă oferim soluții de sistem fiabile și durabile care să permită condiții mai sănătoase și mai durabile pentru generațiile actuale și viitoare.

Descoperiți cunoștințele noastre extinse și vizualizați sistemele noastre de conducte de piață pentru toate aplicațiile de apă și energie din casele, birourile și instalațiile industriale.

Clădiri

Noutăți și proiecte

Am scris istorie la hotelul Britannia din Norvegia

Marcând un moment istoric pentru Pipelife Norvegia, aproape 100 de kilometri de țeavă au fost livrați la hotelul Britannia din Trondheimfor, pentru renovarea tuturor conductelor electrice și a HVAC. Toate conductele livrate au fost produse exclusiv de Pipelife, echipând monumentul istoric cu un produs pur local și de înaltă calitate.

Britannia Hotel, Trondheim

Experții tăi pas cu pas

Pipelife Partnership
Pipelife Partnership

Clădiri

Produse

De zeci de ani am fabricat soluții de conducte de piață pentru a furniza instalații de calitate și durabile pentru instalații sanitare, electrice și sanitare în interiorul și în jurul clădirilor.

Stormwater

Managementul apelor pluviale

Sistemul Raineo este destinat captării surplusului de ape pluviale prezente în zona lui de amplasare. În funcție de natura terenului și de soluția aleasă, se poate opta pentru infiltrarea apei curate stocate înapoi în sol sau pentru utilizarea acesteia ca apă tehnologică sau pentru irigații.

Hot Cold

Încălzire și Răcire

Sisteme complete pentru încălzire și răcire: de la conexiuni de radiator de ultimă generație prin încălzire și răcire a suprafeței, până la soluții de energie alternativă.

Noise Sensitive

Master 3

Conductele multistrat fonoabsorbante din polipropilenă sunt destinate evacuării apelor uzate menajere și pluviale din interiorul clădirilor.


Comunitățile din întreaga lume se bazează pe calitatea, serviciile și know-how-ul nostru

În calitate de experți internaționali în construcții, comunitățile din întreaga lume se bazează pe serviciile, calitatea și cunoștințele noastre profunde pentru soluții fiabile și de succes de conducte. Suntem mereu la dispoziție pentru a oferi expertiză locală pentru proiectele dvs. de construcții, cu capacitatea de a analiza nevoile proiectului dintr-o perspectivă globală. Împreună cu clienții și partenerii noștri, construim soluții inovatoare pentru un viitor mai sigur și mai durabil.

All Pipelife production sites and main offices in Europe

Contacteaza-ne!

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp