Pipelife Water Monitoring

Apa face parte din viața noastră de zi cu zi. Asigurați-vă că este furnizat în siguranță.

Sisteme de alimentare cu apă fiabile și eficiente


Igienic. Sigur. Rezistent la coroziune. Întreținere redusă. Instalare ușoară și rapidă. Acestea sunt doar câteva dintre cerințele de bază pe care le-ați aștepta pentru sistemele dvs. de alimentare cu apă. Cu decenii de experiență sub centuri, gama noastră completă de sisteme de apă potabilă oferă fiabilitate, precum și instalații ușoare și rapide pentru liniște sufletească. Bineînțeles, gama noastră de conducte de apă nu conține metale grele și substanțe chimice toxice, astfel încât aveți la îndemână cele mai sigure opțiuni care necesită o întreținere minimă. 

Certificate conform standardelor naționale și internaționale de siguranță și calitate, sistemele noastre de alimentare cu apă sunt o alegere preferată pentru livrarea sigură a apei potabile în case și clădiri din întreaga Europă.

image placeholder

Multilayer Composite Pipe Systems

image placeholder

PEX - PERT - PB Pipe Systems

image placeholder

PP-R & PP-RCT Pipe Systems


Vrei să știi diferența dintre toate sistemele?

Profesioniștii își preferă de obicei tipul de țevi pe care îl folosesc pentru diferite aplicații. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea diferitelor materiale de conducte pe care să le utilizați pentru alimentarea cu apă, vă descompunem diferențele generale dintre conductele noastre de alimentare cu apă.

Conducte composit

Principalul avantaj al acestei țevi, în comparație cu PEX independent, este că stratul de aluminiu acționează ca o barieră de oxigen, ceea ce îl face un material ideal pentru alimentarea cu apă caldă și aplicații de încălzire prin pardoseală radiantă. Atunci când este utilizată în sistemele de conducte de apă caldă, bariera din aluminiu protejează boilerul / încălzitorul de apă de coroziune prin menținerea oxidanților în afara apei, prelungindu-și în continuare durabilitatea și durata de viață.

Polietilenă cu rezistență la temperatură ridicată (PERT)

Cu caracteristici flexibile și ușoare, instalarea este rapidă și eficientă, cu o întreținere minimă necesară, făcându-l un sistem ideal pentru aplicații de încălzire rezidențială, încălzire comercială și topirea zăpezii. Este rezistent la coroziune, deci o conductă sigură pentru apă potabilă și fiabilitate pe termen lung. PERT utilizează aceleași sisteme de conectare rapide și fiabile care sunt utilizate pentru PEX.

Clădiri

Produse

De zeci de ani am fabricat soluții de conducte de piață pentru a furniza instalații de calitate și durabile pentru instalații sanitare, electrice și sanitare în interiorul și în jurul clădirilor.

Potable Water

Apă potabilă

Robust, sigur și ușor de instalat - alegeți dintre sistemele de distribuție concepute pentru a proteja una dintre cele mai prețioase resurse noastre: apa potabilă.

Hot Cold

Încălzire și Răcire

Sisteme complete pentru încălzire și răcire: de la conexiuni de radiator de ultimă generație prin încălzire și răcire a suprafeței, până la soluții de energie alternativă.

Stormwater

Aple pluviale si Drenaj

Soluții complete, modulare de sistem, pentru a proteja clădirile și sediile, pentru a recolta și reutiliza sau pentru infiltrarea controlată în sol.Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp