Sisteme de drenaj

Sisteme din PP, PE sau PVC pentru drenaj

Folosirea în agricultură a conductelor de drenaj devine necesară în special în cazul saturaţiei de apă datorită capacităţii de absorbţie insuficiente a solului sau în cazul unui nivel ridicat al salinităţii pământului. 

Sisteme Drenaj

Sistemele de drenaj sunt utilizate şi în alte aplicaţii cum ar fi terenuri de sport, grădini, spaţii verzi sau şosele, autostrăzi, căi ferate şi aerodromuri.

IMG_0183_retuschiert.tif
IMG_0183_retuschiert.tif
Catalogue

Fabricarea 

Conductele riflate din PE sau PVC sunt realizate prin procedeul de extrudare. Nervurile circulare ale conductelor sunt realizate cu ajutorul unor bacuri montate pe trăgătorul extruderului, această operaţie se execută înainte de a se introduce conducta în băile de răcire. Perforaţiile sunt realizate automat cu ajutorul unor dispozitive speciale amplasate după băile de răcire. Numărul perforaţiilor şi distanţele dintre ele sunt stabilite în funcţie de diametrul nominal al tuburilor.

Product

AVANTAJE

  • flexibilitate;
  • greutate redusă;
  • rezistenţă la soluri agresive;
  • rezistenţă la substanţe chimice;
  • rezistenţă la şoc;
  • instalare uşoară şi economică;
  • perete interior neted (nu permite formarea depunerilor sau dezvoltarea coloniilor de alge);
  • rezistenţă la coroziune.
Wastewater

APLICAŢII

Sistemele de drenaj sunt utilizate în aplicaţii cum ar fi terenuri de sport, grădini, spaţii verzi sau şosele, autostrăzi, căi ferate şi aerodromuri. Pentru toate aceste aplicaţii este disponibilă o gamă variată de sisteme de conducte corugate. 

Folosirea în agricultură a conductelor de drenaj devine necesară în special în cazul saturaţiei de apă datorită capacităţii de absorbţie insuficiente a solului sau în cazul unui nivel ridicat al salinităţii pământului. 

Clădiri

Produse

De zeci de ani am fabricat soluții de conducte de piață pentru a furniza instalații de calitate și durabile pentru instalații sanitare și electrice în interiorul și în exteriorul clădirilor.

Poate te interesează și...

PLK_Pipelife--Studnie-małe

Camine Pro

Camine PRO din polipropilena - de inspecție, de racrod si de vizitare

Pragma

Solutii de canalizare din polipropilena

Master 3

Conductele multistrat fonoabsorbante din polipropilenă sunt destinate evacuării apelor uzate menajere și pluviale din interiorul clădirilor.

PE-dujos

Gaze Naturale

Sisteme complete pentru transportul gazelor naturale 

profos pump station

Statii de pompare

Statii de pompare ape uzate echipate cu sisteme de pompare submersibile

Stormbox II

Stormbox II Sisteme de retenție și infiltrare a apelor pluviale

Sistemul de retentie-infiltrare STORMBOX II este elementul cheie al Sistemului de management al apelor pluviale „RAINEO”. Față de sistemul anterior se caracterizează printr-o serie de îmbunătățiri ale formei elementelor proiectării și implementării sistemului.

Un aspect important în măsurarea sustenabilității:

Asociația Europeană a țevilor din plastic TEPPFA a publicat un studiu care atestă că durata de viață de peste 100 de ani pentru conductele și căminele din materiale termoplastice.

Image picture

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Te sunăm noi!

Call back service
We will get in touch with you by phone
E-Mail service
We will get in touch with you by e-mail

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp