Irrigation Graphic
Irrigation System Infographic

Un an productiv începe prin irigarea suprafeței cultivate

Un nou sezon agricol  este pe cale de a începe, însă lipsa precipitațiilor și deficitul de apă din sol îngreunează startul unui an productiv. 

Pregătirea patului germinativ și certitudinea că plantele nu vor suferi din cauza secetei și a buruienilor dicotiledonate și monocotiledonate anuale din cultura porumbului, necesită o atenție deosebită .

Pentru a asigura o uniformitate în răsărirea plantelor și combaterea buruienilor prin activarea erbicidelor sistemice aplicate după semănat, Pipelife vine în ajutorul fermierilor cu o soluție de irigare prin picurare la cheie indiferent de sursa de apă: de lac, bazin de acumulare, foraj . Se pot face rezerve de apă în sol, necesare plantelor, chiar după semănat. Plantele nu vor suferi din cauza stresului hidric.

Pe tot parcursul de vegetație al plantei, dispersarea apei prin picurare va asigura un microclimat proprice pentru dezvoltarea armonioasă a plantelor și nu vor fi probleme cauzate de stresul termic în momentul polenizării.  Se pot aplica fertilizanți și tratamente prin sistemul de picurare doar injectând substanțele în sistem, iar dozele vor fi egale fiecărei plante  din cultură.

În sistem intensiv de semănat (95.000 plante/ ha ) au fost obținute producții de până la 19.4 tone/ ha. Se vor reduce costurile cu motorina, utilaje și oameni. Liniile de picurare nu împiedică lucrările de protecție și fertilizare a solelor semănate dacă este cazul.

Pipelife asigură asistență pe tot parcursul împlementării proiectului, cât și pe toată perioada desfășurării lui.

corn irrigation Ro
a corn in the sunset

Descoperă sistemele de irigații oferite de Pipelife

Illustration irrigation in agriculture

Contactea-ne acum!

*  câmpuri obligatorii

Datele dumneavoastră vor fi tratate ca fiind confidențiale. Consimțământul dumneavoastră poate fi retras în orice moment, trimițând un e-mail la office@pipelife.ro. Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră înainte de retragerea consimțământului dumneavoastră rămâne neafectată. Pentru toate detaliile privind stocarea, prelucrarea și ștergerea datelor, precum și drepturile dumneavoastră cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate.

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp