Stormbox - soluția aleasă de hypermarket-uri pentru retenția/atenuarea apelor pluviale

Prezentarea sistemului de retentie Stormbox II la lansarea grădinii expoziționale Teiuș a colegilor de la firma Semmelrock

Varietatea gamei de dale si pavaje de la Semmelrock, impreuna cu sistemul de drenaj de la Pipelife, reprezentat la expozitie prin sistemul de retentie / infiltrare Raineo Stormbox II, sunt o solutie moderna si durabila de amenajare a spatiilor exterioare. Aceasta solutie poate fi folosita pentru o gama variata de aplicatii, de la amenajarea spatiului exterior al casei si pana la complexuri rezidentiale sau parcuri logistice.


Stormbox II face parte dintr-un sistem complex si modern de drenare si dirijare a apelor pluviale, acesta fiind compus din conducte corugate din polipropilena pentru canalizare si drenaj, camine injectate din polipropilena, statii de pompare si separatoare de hidrocarburi.
Durabil, cu un design patentat și inovator, greutate redusă și asamblare modulară, sistemul Stormbox II crează un volum tampon de preluare a apelor meteorice, permițând stocarea acestora pentru infiltrare, utilizare ulterioară sau stocare temporară.

Stormbox II Zielona Gora Poland

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp