SOLUȚIA STORMBOX PENTRU ATENUARE OFERITĂ DE PIPELIFE ESTE DIN NOU ALEASĂ PENTRU MANAGEMENTUL APELOR PLUVIALE LA REALIZAREA UNUI SUPERMARKET

Bazinul modular din polipropilenă tip Stormbox oferit de Pipelife pentru retenția / atenuarea apelor pluviale a fost ales ca element cheie în managementul apelor pluviale la construcția unui hypermarket în orașul Balș.

Bazinul de atenuare Pipelife asigură etanșeitate 100%, are un volum util de 173 metri cubi și dimensiunile L x l x h = 16.80 x 12.00 x 0.90 metri, fiind motat în zona de trafic, la o adâncime de 2.10 metri fața de cota terenului sistematizat. Execuția bazinului a fost realizată în 5 zile.

Bazinul de atenuare are rolul de a prelua vârful de ploaie. Apa pluvială din bazin este apoi deversată controlat în rețeaua publică de canalizare, evitându-se astfel punerea acesteia sub presiune și respectând astfel condiția impusă prin avizul Companiei de Apă.

Astfel, datorită sistemului modular care permite adaptarea dimensiunilor bazinului la spațiul disponibil, etanșeitatea 100%, pozarea la adâncimi mari și în zone de trafic, precum și timpul scurt de execuție, recomandă bazinul modular din polipropilena tip Stormbox ca alegerea naturală în gestionarea apelor pluviale.

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp