Sistemul Stormbox este soluția ideală pentru retenția și infiltrarea apelor pluviale

Sistemul Stormbox a fost considerat solutia ideala de catre toate partile implicate in proiectul pentru infiltrarea si retentia apelor pluviale ale unui hypermarket din Buzau.

Pentru a evita punerea sub presiune a retelei oraseneti in timpul ploilor, a fost ales sistemul Stormbox pentru infiltrare. Conform calculelor de dimensionare, volumul util necesar pentru bazinul de infiltrare a fost de 38 de metri cubi, acesta avand dimensiunile L x l x h = 10.8 x 4.2 x 0.9 metri.

Pentru a folosi apa pluviala la irigarea spatiilor verzi si curatarea parcarii, a fost ales sistemul Stormbox pentru retentie. Conform calculelor de dimensionare, volumul util necesar pentru bazinul de retentie a fost de 68 de metri cubi, acesta avand dimensiunile L x l x h = 10.8 x 7.2 x 0.9 metri.

Durata de realizare a celor 2 bazine a fost de 2 zile pentru bazinul de infiltrare si 5 zile pentru bazinul de retentie. Adancimea de ingropare a celor 2 bazine a fost la -3.6 metri fata de cota terenului sistematizat, bazinele fiind amplasate partial sub parcare.

Plansa de detaliu – sistem Stormbox pentru infiltrare
Proiect Stormbox Buzau
PLANSA DE DETALIU – SISTEM STORMBOX PENTRU INFILTRARE
Proiect Stormbox Buzau 2

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp