SOLUȚIA STORMBOX PENTRU ATENUAREA VARFURILOR DE PLOAIE ESTE FOLOSITĂ LA SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE DIN CONSTANȚA

Soluția Inovatoare: Stormbox de la Pipelife - Atenuarea vârfurilor de ploaie la spitalul de boli infecțioase din Constanța

 

Pentru a nu pune sub presiune rețeaua din incinta spitalului și colectorul stradal, sistemul Stormbox pentru atenuarea varfului de ploaie a fost soluția optimă preferată de părțile implicate in proiect.

 

Principalele avantaje ale sistemului Stormbox:

  • Unul dintre cele mai durabile sisteme de pe piață cu o durată de viață de peste 50 de ani;
  • Posibilitatea amplasării în zone verzi și de trafic;
  • Greutate redusă și usurință în asamblare;
  • Rezistență mare la încărcări statice și dinamice;
  • Designul modular facilitează asamblarea sistemului în concordanță cu spațiul disponibil.

Din calculele de predimensionare oferite de către Pipelife împreună cu părtile implicate în proiect, a rezultat un bazin de retenție cu un volum util de 95 de metri cubi, dimensiunile L x l x h = 20,40 x 5,40 x 0,90 metri, adâncimea de montaj fiind la 2,70 metri față de cota terenului sistematizat.

 

Sisteme de management al apelor pluviale 

  • Colectare: Drenajul de mare viteză și căminele Pipelife colectează apa de ploaie și facilitează scurgerea. Senzorii și pompele inteligente optimizează debitul și previn inundațiile.
  • Curățare: filtrele multiple asigură că apa pluvială colectată este lipsită de resturi, uleiuri, și substanțe chimice, făcând-o sigură pentru reutilizare sau eliberare în sol.
  • Atenuare: Bazinele modulare stochează cantități mari de apă curată, oferind soluția completă împotriva inundațiilor, prin retenție subterană.
  • Infiltrare: Bazinele de infiltrare permit eliberarea controlată a apei stocate în rețelele publice sau în sol, stabilind invarianța hidraulică și contribuind la conservarea apei subterane.
  • Reutilizare: Apa reținută în bazine, poate fi reutilizată pentru activități ce necesită apă nepotabilă, reducând costurile și oferind consistență operațională în ciuda fluctuațiilor rezervelor de apă.

Descărcați broșura noastră privind gestionarea apelor pluviale pentru mai multe informații

Sisteme de atenuare

Sudate etanș in geomembrană și învelite în geotextil în interior și în exterior, bazinele modulare Stormbox sunt asamblate pentru a construi sisteme de atenuare adaptate cerințelor locale.

Stormwater Attenuation Campaign Image

Sisteme de infiltrare

Cu un volum de stocare a apei de 95,5%, la o adâncime de bază de până la 3 metri și o adâncime de acoperire de 1 metru, sistemele de infiltrare Stormbox rezistă la traficul greu de până la 60 de tone.

Stormwater Retention Campaign Image

Sisteme de conducte de retenție

Conductele Pragma de diametre mari, pot fi instalate pentru retenția unor cantități mari de apă pluvială. Descărcare redusă previne inundarea și deversarea sistemului de canalizare.

Solicită ca un expert Pipelife să te contacteze

*  câmpuri obligatorii

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp