Rețeaua pluvială din municipiul Galați realizată utilizând conducte corugate Pragma

Rețeaua pluvială de pe șoseaua Baldovinești din municipiul Galați este realizată cu conducte corugate din polipropilenă, tip Pragma

 


În cadrul proiectului „Modernizare transport electric Șoseaua Băldovinești” din județul Galați, care are ca scop sprijinirea dezvoltării urbane durabile și reducerea emisiilor de dioxid de carbon, firma de construcții Tancrad a selectat Pipelife România ca furnizor pentru realizarea rețelei de canalizare pluvială de pe șoseaua Băldovinești.

Pentru a implementa proiectul, Pipelife România a furnizat o gamă variată de produse. Printre acestea, s-au inclus 1000 de metri de conductă corrugată din polipropilenă (PP) cu diametrul nominal/interior de 800 mm, clasa de rezistență SN10, tipul Pragma. De asemenea, au fost livrați și 30 de metri de conductă corrugată din PP cu diametrul nominal/interior de 1000 mm, clasa de rezistență SN10, tot tipul Pragma.

Pentru a asigura conexiunile adecvate, Pipelife a furnizat șei de racord care au fost montate direct pe colector, facilitând astfel legătura cu rețeaua existentă. De asemenea, au fost furnizate piese de racord specifice, care au fost integrate în bazele căminelor.

Durabilitate și sustenabilitate! 

Prin intermediul acestor livrări și soluții tehnice, Pipelife România a contribuit la realizarea infrastructurii de canalizare pluvială de pe șoseaua Băldovinești, având un rol esențial în îmbunătățirea sistemului de gestionare a apelor pluviale și promovarea dezvoltării durabile și sustenabile în zonă.

Descoperă conductele corugate Pragma

Pipelife Pragma ID wastewater pipes

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp