Pipelife asigura drenajul Centrului Logistic CLJ104c din Jucu

Pipelife, furnizor de încredere

Pipelife Romania continuă să fie un furnizor de încredere și în cadrul proiectului „Extindere centru logistic CLJ104c”, unde antreprenorul general este Reif Infra.

În cadrul acestui proiect, Pipelife Romania s-a ocupat de furnizarea sistemului de drenaj, contribuind astfel la implementarea unei infrastructuri solide și eficiente în ceea ce privește gestionarea apelor pluviale. Produsele livrate pentru sistemul de drenaj includ conducte corugate din polipropilenă pentru drenaj, având o clasă de rezistență SN8 și un diametru nominal/exterior de 315 mm, conform specificațiilor tipului Pragma. Aceste conducte sunt proiectate pentru a asigura o evacuare eficientă și sigură a apelor pluviale, prevenind astfel posibilele inundații sau deteriorări ale infrastructurii.

Cămine injectate Pipelife

În plus, Pipelife Romania a furnizat și camine injectate din polipropilenă pentru inspectie, având un diametru nominal de 630 mm, conform tipului Pro. Aceste cămine sunt esențiale pentru monitorizarea și inspecția sistemului de drenaj, asigurând accesul facil pentru mentenanță și curățare.

Sustenabilitate și performanță

Prin intermediul produselor sale de înaltă calitate și a soluțiilor eficiente în ceea ce privește drenajul, Pipelife Romania a contribuit la dezvoltarea unui sistem durabil și performant de gestionare a apelor pluviale în cadrul proiectului „Extindere centru logistic CLJ104c”, consolidând astfel infrastructura logistică în zona respectivă și contribuind la dezvoltarea urbană sustenabilă.

Descoperă conductele corugate Pragma

Pipelife Pragma ID wastewater pipes

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp