ApaVital Iași a realizat o colaborare cu Pipelife pentru un proiect pilot de canalizare menajeră

Pentru a putea testa calitatea produselor Pipelife pentru infrastructura de canalizare, compania de apă ApaVital Iași împreună cu Pipelife au realizat un proiect pilot de canalizare menajeră pe strada Prunilor din comuna Miroslava. Rețeaua de canalizare menajeră propusă se află în zona de trafic, clasa de încărcare fiind D400.

Proiectul pilot s-a realizat cu Conducta Corugată din Polipropilenă SN10, tip Pragma, DN /OD 250 mm pentru colector, DN/OD 160 mm pentru racorduri și Cămine Injectate din Polipropilenă cu diametrul interior de 800 mm pentru vizitare, tip Pro800 și Cămine Injectate din Polipropilenă cu diametrul interior de 315 mm pentru racord, tip Pro315.

La finalul execuției, persoanele implicate în proiect au apreciat calitatea și usurința punerii în operă a Conductelor Corugate din Polipropilenă Pragma și a Căminelor Injectate din Polipropilenă Pro în comparație cu soluțiile clasice pentru canalizare.

Descarcă

Găseste aici toate cataloagele Pipelife

Descărcări
Ai găsit ceea ce căutai?

Contacteaza-ne!

Vă rugăm să alegeți ce mod doriți să luați legătura cu noi. Vă vom contacta cât mai curând posibil. Puteți oricând să ne contactați: +40 364 401 686 sau office@pipelife.ro

Te sunăm noi!

Contact
Vă sunam noi!
Contact
Vă contactăm în cel mai scurt timp